What Next?

er en mentorordning og et verksted som skal inspirere og bistå unge musikere og artister med å navigere i egen karrière og i musikkbransjen. Deltakerne lærer seg å utforme pressepakker, jobbe med SoMe og kommunikasjon, søknadsskriving, tips til forbedring sceneteknikk eller opptreden, og individuell tilbakemelding på musikken sin.

I 2021 kommer What Next? til Stavanger (17.-18. april) og Trondheim (24.-25. april). Tatiana Palanca (aka Miss Tati) er med videre som mentor på alle verkstedene. I Stavanger vil hun jobbe sammen med manager Angelica Manke., og i Trondheim allierer hun seg med musiker Marianna Sangita Røe!

NB: For gjennomføringen i 2021 gjennomfører vi verkstedene digitalt via plattformen Discord! 

What Next? – Stavanger

Les mer om What Next? Stavanger her

What Next? i Stavanger arrangeres på Metropolis i samarbeid med  STAR, AKKS Stavanger og UFLAKKS Stavanger! Med oss har vi fått med lokal mentor Angelica Manke:

Angelica Manke kommer opprinnelig fra Jæren og studerer nå digital markedsføring på Høyskolen Kristiania I Oslo. I tillegg er hun en kløpper på konsertfoto og promotering av artister og har jobbet som både konsertarrangør og manager. Hun kjenner miljøet i Stavanger godt, og har god oversikt over musikkbransjen og mulighetene som finnes for å gjøre musikken til yrkesvei.

 

 

What Next? – Trondheim

Les mer om What Next? Trondheim her

What Next? i Trondheim arrangeres på Musikkbyen Trondheim i samarbeid med musikkontoret Tempo! Med oss har vi fått med lokal mentor Marianna Sangita Røe:

Marianna Sangita er en gresk/norsk sanger, perkusjonist, tekstforfatter og komponist. Hun har studert lydkunst og lyddesign i London og er autorisert lærer i Complete Vocal Technique. Med bandet Broen har hun gitt ut 2 EP-er og 3 album, vært signet på det anerkjente indie-labelet Bella Union og oppnådd internasjonal suksess. Hun har deltatt i prosjekter som Skrap & Trondheim Jazzorkester: Antropocen, sunget med Goylem Space Klezmer, spilt perkusjon med Valkyrien Allstars og sunget og spilt i prosjektet Saturns Hage på Rosendal Teater. Hun har også skrevet musikk for scenekunststykket “+-” som premierte på Blackbox Teater i 2020. Hun skriver tekster på engelsk, gresk og norsk og jobber nå med soloprosjektet sitt og det nye duoprosjektet ON med spanskvalencianske Efrén López Sánz.


Tilbakeblikk

Piloten “What Next – Workshop for artister i startfasen” ble gjennomført september 2019 med et 2 dagers verksted opp mot Vill Vill Vest-konferansen, i samarbeid mellom Samspill, Brak og AKKS Bergen. Her møtte unge artister mentorene Miss Tati og Action the Man, og hvor de deltok i foredrag/inspirasjons-foredrag, tilbakemeldingsrunde og 2 kontordager, samt delegat-deltakelse på Vill Vill Vest sitt konferanseprogram.

Partnere

Tempo
Musikkbyen Trondheim

STAR
AKKS Stavanger
Metropolis Stavanger

Brak
/ Vill Vill Vest
AKKS Bergen

Prosjektet er støttet av

Kulturrådet
Tempo
STAR
Brak
Vestland Musikkråd