Vi lanserer Samspill Sessions!

Til vanlig samarbeider vi med Cafe Sør om konsertserien Sunday World, hvor nye artister og nye prosjekt får vist seg fram på en av Oslos myldrende live-scener. I vår kom korona-utbruddet i Norge og samfunnet stengte ned. Dette gjorde at de resterende 6 konsertene som var planlagt for vårens Sunday World-program ikke kunne gjennomføres som vanlig, og vi måtte tenke nytt. Dette var bakteppet for Samspill Sessions.

Til vanlig samarbeider vi med Cafe Sør om konsertserien Sunday World, hvor nye artister og nye prosjekt får vist seg fram på en av Oslos myldrende live-scener. I vår kom korona-utbruddet i Norge og samfunnet stengte ned. Dette gjorde at de resterende 6 konsertene som var planlagt for vårens Sunday World-program ikke kunne gjennomføres som vanlig, og vi måtte tenke nytt. Dette var bakteppet for Samspill Sessions: artistene fikk tilbud om å spille inn og filme 2 låter hver live på Cafeteateret som live session-videoer. 6 artister; 2 låter hver; fordelt på 3 intensive produksjonsdager. Med oss på laget har vi Elisa Bates på video og Bernt Isak Wærstad på lyd.

I dag starter Samspill og Ballade opp et samarbeidet om visning av videoene. Ballade vil vise videoene som del av Ballade Video. Les vårt intervju med Ballade om bakgrunnen for prosjektet:

Samspill Sessions – livemusikk i opptak

Ballade og Samspill presenterer Samspill Sessions: ORUN

Related Posts