Si hei til Sergio!

Vi er så heldige å ha fått med oss Sergio Dreyer i administrasjonen i Samspill! Sergio er en allsidig type med stor interesse for kulturfeltet.

Bli bedre kjent med Sergio!

Karstein har tatt en liten prat med Sergio, for at alle kan bli bedre kjent med ham!

K: Fortell oss: hvem er egentlig Sergio?

Jeg er opprinnelig fra Cape Town i Sør-Afrika, og har stor lidenskap for musikk, design og mennesker. Min erfaring er variert, fra hotellbransjen, IKT og kulturliv. Jeg bruker mine tverrfaglige erfaringer daglig for å finne løsninger i kulturbransjen nå.

K: Du jobber jo i mange deler av kulturlivet. Kan du si noe om hvilke engasjement du har?

Jeg har jobbet i forskjellige roller for flere festivaler, konferanser og fagdager innen kulturbransjen, bl.a. Oslo World, Oslo kammermusikkfestival, Barnas verdensdager og Seljordfestivalen, Interkulturlab, Norsk kulturhus fagkonferanse. Jeg har også bred erfaring som digital markedsføringskonsulent og hjemmesideutvikler for norske bedrifter. Jeg elsker å kombinere min erfaring og utdanningen min (IKT) til å finne løsninger som kan gjøre arbeidshverdagen enklere.

K: Og nå er du hos oss i Samspill! Hva gleder du deg til? 🙂 

Jeg synes at det er spennende å jobbe i Samspill, og jeg gleder meg til å treffe og bli kjent med flere medlemmer, og jobbe med nye og spennende prosjekter.

K: Noe mer du vil tilføye?

Jeg bygger den nye hjemmesiden til Samspill, og er tilgjengelig til å hjelpe folk med spørsmål/råd innenfor digital markedsføring, hjemmesider og prosjektutvikling!