Si hei til Ombeline!

Etter et fantastisk vårprogram satt sammen av produsent Kristian Fabrizio, tar Ombeline Chardes over stafettpinnen! Hun er klar til å gyve løs på oppgavene og er nå på utkikk etter dyktige utøvere!

Har du lyst til å spille på vårens Sunday World? Søk her!

BLI BEDRE KJENT MED OMBELINE!

Karstein har tatt en liten prat med Ombeline slik at alle kan bli bedre kjent med henne!

K: Fortell oss: hvem er egentlig Ombeline?

Hei 🙂 Jeg er en fransk-norsk fiolinist og komponist. Selv om jeg er klassisk utdannet fra Conservatoire i Paris, er jeg nå spesialist i samtidsmusikk og world music. Jeg arrangerer all slags musikk og spiller både  inn i studio og live med mitt team CHARDES ensemble. Jeg er også pedagog og kordirigent hos Oslo Global Choir.

K: Vi i Samspill kjenner jo deg best som musiker, hvilke store musikalske planer har du for 2022?

Mange faktisk! Jeg blir med på en ny og veldig fin produksjon (men får ikke lov å si mer om det!), skal komponere musikk til en serie (men får ikke lov å si mer om det!), skal være med på ett nytt kulturprosjekt (men får ikke lov å si mer om det!).
I høst slippes første plate av CHARDES ensemble ut: “Volume I”, på plateselskapet Global Sonic. Og så begynner jeg i en ny jobb: fiolinlærer på Marienlyst skole, hvor de har en bra strykeavdeling!

K: Og nå er du produsent for vårens Sunday World! Hva fikk deg til å ta denne rollen og hva ser du etter i artistene du skal booke?

Det er interessant for meg å være på andre siden. Jeg letter etter nyheter, blandinger av folk og instrument, inspirasjoner og sound. Jeg leter etter den “wahoo”-følelsen og vil at publikum skal bli overasket!

K: Noe å tilføye?

Jeg gleder meg!

 

Bli bedre kjent med Ombeline her: http://www.ombelinechardes.com/

Foto: Stine Fratras