Si hei til Mete!

Nå i høst skal vi arrangere flere medlemsmøter med faglig innhold på Cafeteatret, og vi er så heldige å ha fått med oss Mete Seymen til å bistå i planleggingen og gjennomføringen av disse! Vi gleder oss til å endelig kunne samle medlemmene igjen for suppe, sosialisering, gode samtaler og nyttig informasjon! Mer informasjon om tema og datoer kommer.

BLI BEDRE KJENT MED METE!

Karstein har tatt en liten prat med Mete, for at alle kan bli bedre kjent med ham!

K: Fortell oss: hvem er egentlig Mete?

Jeg vil si at Mete er en verdensvandrer som er veldig glad i å møte nye mennesker og nye kulturer. Det er derfor jeg har venner fra over 80 land. Jeg er svært interessert i musikk og dans. Det har ført til mitt møte med kulturer fra alle verdenshjørner og festivaler. Av arbeidserfaring har jeg vært heldig og fått en bred erfaring. Jeg har jobbet som prosjektleder, koordinator, produsent, journalist, tv-reporter, lærer, kursholder og karriereveileder.

K: Du har jo bodd i Senegal! Hva fikk deg til å flytte dit fra Istanbul?

Jeg hadde veldig lyst til å oppdage nye kulturer i andre deler av verden og erfare ting som jeg aldri hadde opplevd før. Derfor bestemte jeg meg for å flytte først til Mali, og deretter til Senegal, som frivillig kulturarbeider. Jeg var 18 år da jeg flyttet til Vest-Afrika. Du kan lett si at jeg ville utfordre meg selv – på en positiv måte- samtidig som jeg utvidet min lille verden. De som har lyst til å vite mer om min tid i Mali og Senegal, kan se på min TEDx talk her

K: Er du musiker selv?

Jeg er ikke profesjonell musiker (enda!), men jeg synger og spiller gitar. Jeg er også folkedanseinstruktør. Jeg kan undervise i 5 ulike typer folkedans som tilhører forskjellige regioner i Tyrkia. En liten fun fact: Jeg hadde tyrkiske folkedansgrupper både i Mali og Senegal med lokale ungdommer derifra.

K: Er det noe mer du vil fortelle?

Samspill har uten tvil gjort en veldig viktig jobb siden 1998 som inspirerer! Det er en stor glede å få være med på laget. Gjennom Samspills rike tradisjon og lange erfaring blir det spennende å arbeide frem mot viktige fremtidige mål. Jeg gleder meg masse til å jobbe i den store familien av gode mennesker og flinke artister.