Si hei til Kristian!

I 2022 blir det en ny runde av Sunday World, og vi er så heldige å ha fått med oss Kristian Fabrizio til å være produsent for vårprogrammet. Han tar stafettpinnen videre fra Lius Baruch. Kristian er klar til å gyve løs på oppgavene og er nå på utkikk etter dyktige utøvere!

Har du lyst til å spille på vårens Sunday World? Søk her!

BLI BEDRE KJENT MED KRISTIAN!

Karstein har tatt en liten prat med Kristian før han reiser sørover for jula, slik at alle kan bli bedre kjent med ham!

K: Fortell oss: hvem er egentlig Kristian Fabrizio?

 Jeg er en norsk-honduransk artist, livsnyter, og musiker som vokste opp i Oslo, Honduras og Miami. Derfor skriver jeg latino-musikk på tre språk.
Jeg liker å kalle meg for sønnen til Michael Jackson og Ricky Martin, og tror det beskriver hva jeg driver med best!

K: Vi i Samspill kjenner jo deg best som musiker, hvilke store musikalske planer har du for 2022?

Siden jeg blander latinamerikansk og vestlig musikk, hvor det jordnære, det klissete og litt flørtende møtes – ønsker jeg å satse på å få det enda mer frem i mitt musikkuttrykk. Jeg vil gi ut 6 låter i 2022 og håper på å slå rekordene mine, som ikke er det helt store – med god margin.

 Så ønsker jeg å etablere meg som go-to-fyren når festglade mennesker ønsker latinske rytmer, flørtende dans og hoftebevegelser. Det hadde også vært gøy å ha mange folk som gjerne vil komme på mine konserter for å se meg, uten at jeg kjenner dem. Sånn at vennene mine kan få litt fred fra mine invitasjoner, hehe.

K: Og nå er du produsent for vårens Sunday World! Hva fikk deg til å ta denne rollen og hva ser du etter i artistene du skal booke?

Jeg valgte denne rollen fordi det finnes så mange utrolig talentfulle musikere som trenger en scene for å få erfaring, knytte kontakter, fans og dele sin kunst. Oslo-området, til tross for sin lille størrelse, har mye bra internasjonal musikk å by på! Dette vil jeg gjerne at vi viser frem, slik at publikum kan se hvor mye bra som finnes her.

Jeg drømmer om å ha et variert program gjennom våren, med musikere fra forskjellige verdensdeler og som muligens spiller noen spennende instrumenter. Så ønsker jeg å se en god kjønnsrepresentasjon. Jeg vil ha flere flerkulturelle damer på scenen siden de ofte er underrepresentert i musikken.

K: Noe å tilføye?

Om dere som leser dette intervjuet ønsker å bli kjent med meg, se gjerne dette intervjuet og på Instagram!