Homenaje a Tito Guevara! Musikalsk hyllest!

Homenaje a Tito Guevara! Musikalsk hyllest!

Vår kjære Tito Enrique Guevara Estrella (født 1964) gikk bort 8. desember 2020 etter en tøff kamp mot sykdom. Tito var opprinnelig fra Ecuador, og mest kjent for sine indianske fløyter og originale salsamusikk. Vi husker Tito som en unik, inkluderende og inspirerende musiker som behersket en rekke ulike instrumenter og sjangre. Tito var en genuin og populær stemme på den latin-amerikanske musikkscenen. Ikke minst var han en positiv og inkluderende musiker, og venn av oss i Samspill gjennom mange år. Hvil i fred, gode Tito🌟

18. desember ble Tito hyllet av musikervenner som presenterte indiansk musikk fra Andesfjellene, samt salsa/bolero. Vi fikk også hørt noen av Titos originale komposisjoner.
Av smittevernshensyn måtte vi gjøre et utvalg og gjennomføre konserten i et lite, intimt format, som ble strømmet for publikum. En større og mer inkluderende minnestund er planlagt over nyttår. Se strømmen under.

Musikere/medvirkende: Christian Ruiz, Edgar Albitrez, Antonio Torner, Fernando Jaregui, Carlos Aranquiz, Rafael Ortega, Fredy Molina, Leonel Butron, Salvador Machaca, Tonje Liebe.
Portrett/kunst: Miguel Tinizaray, www.migueltinizaray.com
Konserten ble strømmet fra Cafeteatret fredag 18.desember i Oslo.
Arrangementet er støttet av Cafeteatret & Samspill International Music Network