Bli med på sommerkurs: Oslo Oriental UNG

Verksted i arabisk musikk, sang og improvisasjon for ungdom

Er du mellom 14 og 22 år og har lyst til å bruke første del av sommerferien på å bli kjent med musikk fra Midtøsten? Oslo Oriental og Samspill arrangerer gratis sommerskole på dagtid, og gir deg muligheten til å møte andre unge musikere fra hele byen! 

Når: mandag 27. – torsdag 30. juni kl 10.00-15.00 
Sted: Majorstuen skole i Oslo 
Meld deg på her: (Til skjema

Kurset er GRATIS, og passer best for deg som vil synge, eller har spilt en stund

Vi har 20 plasser på kurset

Gjennom improvisasjon og presentasjon av det arabiske musikksystemet maqam, blir du kjent med nye skalaer, fraseringer og lydbilder. Du trenger ikke kjennskap til arabisk musikk fra før. Instruktørene er erfarne musikere fra Oslo Orientalske Orkester.

Sommerskolen avsluttes med en visning av alt vi har lært gjennom kurset. i tillegg blir det to konserter med Oslo Orientalske Orkester i Oslo senere.

Ble du nysgjerrig? Da er dette noe for deg! Meld deg på!

***********************

Instruktører:

Safaa Al-Saadi – perkusjon
Inger Hannisdal – stryker instruments
Mathilde Grooss Viddal – blåseinstrumenter
Saleh Mahfoud – vokal/kor

Om Oslo Orientalske Orkester:

Oslo Orientalske Orkester har som mål å representere, utvikle og integrere musikk fra Midtøsten i Norge. Dette vil ensemblet gjøre gjennom egne konserter og oppsøkende virksomhet der utøverne blant annet vil tilby undervisning i arabiske musikktradisjoner. Ikke minst har vi som mål å bygge broer mellom kunstnere, så de kan jobbe sammen og spille konserter som skal berike det musikalske og kulturelle mangfoldet i Norge.

Vi jobber for å styrke en variert norsk musikkscene, slik at folk med ulik bakgrunn kan finne musikk og kultur de kan kjenne seg igjen i. Dette vil igjen bidra til å løfte fram noe av rikdommen fra musikktradisjonene fra Midtøsten, og bidra til at mennesker kan kjenne større tilhørighet i Norge – selv om man er langt hjemmefra.