Årsmeldingen for 2020 er klar!

Samspill er en av de viktige organisasjonene i norsk musikkmiljø som støtter musikere fra andre kulturer. Jeg synes personlig at denne organisasjonen burde vokse seg større sånn at den kan fortsette å styrke formidlingen av flerkulturelle uttrykk og musikk i Norge ytterligere.

Sanskriti Shrestha

Koronapandemien har gjort noe med oss alle – på godt og vondt. Mange frilansere har hatt sitt hardeste år noensinne. Alle jobber er utsatt eller avlyst, karrieren er satt på vent, og økonomien har stupt nedover. Blant de positive tingene er økt kreativitet og ny oppmerksomhet og solidaritet. For mange har dette vært tid for ro, og tid til å skape ny musikk. En lang rekke nye prosjekter og ideer har kommet frem i lyset. Mange har snudd seg rundt og laget ting de aldri hadde gjort i en vanlig tid.

Siden mars har vi i Samspill jobbet med å holde kontakten med medlemmene våre. Vi har ringt, sendt mailer, sendt ut spørreundersøkelser, satt opp medlemsmøter og gjennomført strømmekonserter, seminarer og mentorprogrammer. Vi forsto raskt at det ville bli viktig å holde aktivitet i gang der det var mulig, og bidra til å forhindre tørketid hos frilanserne. Følelsen av tilhørighet kan aldri undervurderes, tungsinn og ensomhet er noe mange har beskrevet denne tida.

Se hele årsmeldinga her!