Frilansfrokost: Grenseløs arbeidshverdag: Mental helse – FREDAG 13. SEPTEMBER kl- 11 – 13

Grenseløs arbeidshverdag
– En frilansfrokost om mental helse i musikkbransjen

Mental Helse blant musikere og artister står høyt på agendaen om dagen. Forskning viser en betydelig høyere utbredelse av symptomer på søvnvansker, angst og depresjon, sammenlignet med andre yrkesgrupper.

På høstens andre frilansfrokost ønsker vi å finne ut mer om hvor skoen trykker. Mange utfordringer følger en musikers arbeidshverdag; større arbeidsbelastning, usikre arbeidsforhold og økonomi, mangel på trygderettigheter, krevende arbeidstider, stor konkurranse og økende prestasjonspress.

13. september skal spesialister og artister prate om ulike forhold som utfordrer helsen i musikernes grenseløse arbeidshverdag. Vi inviterer alle Oslobaserte musikere og musikkbransje til å delta på dette viktige møtet, og gjerne også dele sine egne erfaringer og innspill.

Artisterfaringer:
Kristoffer Lo – Den store sceneskrekken
Miriam Nabunya – Arbeidsmengde

Panelsamtale:
Jonas Vaag, psykologspesialist. Har gjort en omfattende undersøkelse om søvn, psykisk helse og bruk av helsetjenester hos norske musikere.

Carina Carl, psykolog og forfatter. Forfatter av bøkene «Hverdagspsyk – hvorfor har jeg det sånn? Hjelp til å stå i motgang» (2016) og «TENK ENKELT – få mer av det som betyr mest» (2018).

Phillip Dammen, Terapeut og forsker fra NMH. Har forsket på psykiske spenninger i forbindelse musikk siden 1992. Skriver for tiden en bok om øving og mestring av musiske og mentale utfordringer.

Intervjuer : Hanna Von Bergen, musiker og driver podcasten Frilanslivet

Innledning: Martha Lyse, STAR & leder for musikkbransjens samarbeid om mental helse

Påmelding her

– Arrangementet er gratis, og vi spanderer kaffen! ❤️

Creo, Samspill, Nordic Black Theatre og MØST samarbeider om serien FRILANSFROKOST