Frilansfrokost: En prat om pensjon (live podcast) – torsdag 11. oktober 08.30 – 10.00

HVA: Frilansfrokost: En prat om pensjon (live podcast)

NÅR: Torsdag 11. oktober 2018 kl. 08.30 – 10.00

HVOR:  Spaces – Tolbugata 8A, 0152 Oslo

PÅMELDING: Møst

LENKE TIL EVENT

//

OM FROKOSTEN

Hva skjer når du blir gammel? Hva kan du forvente deg å rutte med når du er pensjonert frilanser? Hvordan fungerer egentlig dette med pensjon når du er frilanser? Hvordan bør du spare, og hva er egentlig minstepensjon? Bli med på live podcast på Spaces i Oslo!

11. oktober kl 08:30 blir det frilansfrokost og pensjonsprat, hvor podkasten Frilanslivet intervjuer pensjonsekspert Knut Dyre Haug. Vi serverer gratis kaffe og yoghurt-buffet.

Knut Dyre Haug er pensjonsøkonom i Storebrand og benyttes mye av bedrifter, privatpersoner og media som rådgiver og “ekspert” i pensjonsspørsmål. Han har som mål å bringe kunnskap og interesse om pensjon frem og ut på en forståelig måte, gjerne med en liten dose humor “på kjøpet”. “Jeg synes faktisk temaet pensjon og pensjonsplanlegging er veldig fascinerende, fordi det griper så veldig inn i både samfunnets og ikke minst i den enkeltes økonomi.”

Frilanslivet er en podkast om hvordan det er å jobbe som frilanser innen medie-, kunst- og kulturnæringen i Norge. Podkasten lages av Hanna von Bergen og Christina Skreiberg. Frilanslivet skal være en ressurs for alle som driver for seg selv og fungere som en inspirerende og faglig kanal som gir støtte, kunnskap og underholdning. www.frilanslivet.no

 

PRAKTISK INFO

Kaffe og frokost fra 08.30
Live-podkast 09.00 – 10.00

Det blir anledning til å stille spørsmål via appen sli.do underveis. Last gjerne ned appen på forhånd.

Podcasten spilles inn og redigeres før den blir publisert.

//

 

Frilansfrokosten arrangeres i samarbeid med MØST, Samspill, Spaces og Frilanslivet.


 

HVOR

Spaces Tolbugata 8a 0152 Oslo