Safaa Al-Saadi er en irakisk komponist, arrangør og multi-instrumentalist. Han bor og jobber i Oslo, og lager musikk som er dypt forankret i tradisjoner fra Mesopotamia. Safaa har holdt en rekke konserter i Norge og Europa, både som solist og i ulike ensembler. Han har jobbet som musikkverkstedleder i en rekke land og har undervist bl.a. skoler og høyskoler.

Trommekurs – DKS Sørum kommune

På skolene
DKS Sørum
Safaa Al-Saadi
Elevene får et kort kurs i trommespill og rytmer. Safaa Al-Saadi har med seg arabiske trommer rundt på skolene og lærer elevene noen enkle rytmer. Alle elevene får spille på sin egen tromme. Klassen deles inn i grupper på ca. 10 elever, som får undervisning i 30 min.

På trommekurs i Sørum kommune lærer barna grunnleggende rytmer, og alle blir kjent med hver sin egne tromme. I tillegg lære barna nye sanger både på norsk og arabisk.

Ellayali

Ellayali bygger broer mellom mennesker gjennom musikk. De er musikere fra ulike nasjoner og skaper en magisk atmosfære med en unik blanding av arabisk, kurdisk, balkan- og latin-musikk, norske folketoner, Grieg og Mozart.

Det at musikerne i Ellayali har så forskjellig bakgrunn, gjør dette konseptet helt unikt. Musikerne beriker og inspirerer med sin forskjellighet, samtidig som de kommuniserer på et felles språk gjennom musikk.

https://www.ellayali.com

Embed HTML not available.

Safaa Al-Saadi

INSTRUMENTER

Ney, darbuka, raq, kishbeh, tabla, piano

SJANGERE

Mesopotamsk tradisjonsmusikk

OPPRINNELSESLAND

Irak, Asia

BASERT HVOR I NORGE

Oslo

KONTAKTINFORMASJON

safaaalsaadi201@gmail.com

NETTSIDE

Klikk her