Patrick Vedlog er en nykommende fløytist og ambience artist i Oslo.
Født i 1995 og vokst opp på Grorud i Oslo. Han startet sin musikalske reise da han startet som trommeslager i Grorud skole musikkorps når han var 10 år gammel.

Patrick oppdaget Indisk klassisk musikk i 2013 hvor han fant sitt instrument, bansuri fløyten. I 2014 begynte han å lære av Tal Coleman (Elev av Pt. Hariprasad Chaurasia). I 2016 avsluttet undervisningen på grunn av Tal skulle reise tilbake til Israel.

Samtidig som interessen for fløytemusikk og Indisk klassisk musikk gro større og større ble Patrick samtidig interessert i Ambience musikk. Han ga ut sitt første ambience album ‘SOUNSCAPES’ på Bandcamp sommeren 2017 (Nå tilgjengelig på Spotify og Apple Music).

I 2017 møtte Patrick tablaspilleren Tarak Dutta og Patrick hadde sin første offentlige fremføring sommeren 2017 på Eras Festivalen på Youngstorget i Oslo. Sammen har de spilt på mange arrangement i Oslo og Slemmestad fra 2017-2019.

I løpet av høsten 2017 begynte Patrick å undervise i Bansuri hvor hovedformålet var å spre gleden av indisk klassisk musikk og bansuri i Oslo.

I Mai 2018 reiste Patrick til Rotterdam for møte bansuri legende Pt. Hariprasad Chaurasia. Han fikk sin velsignelse av maestroen og var med på en workshop på Codarts – University of the Arts.

Før hans første reise til India sommeren 2019 ga Patrick ut sitt første bansuri album ‘Meditations – Calming Indian Bansuri’. Albumet består av 5 Ragaer spilt på en liten bansuri fløyte. Som en hyllest til Pt. Hariprasad Chaurasia ble første låt gitt ut på hans fødelesdag, også kjent som the International Bansuri Day.

I løpet av turen til India fikk Patrick undervisning av fløytist og lærer Ashok Kumar Karmakar i Kolkata.

I perioden 2019-2020 har Patrick samarbeidet med Oslo Yoga og yogainstruktørene Jannicke Wiel og Minka Qvale.

Musikken til Patrick Vedlog finner du på alle de største strømmetjenestene slik som Spotify og Apple Music. Du finner også musikk og videoer på Youtube.com/PatrickVedlog

Patrick Vedlog

INSTRUMENTER

Bansuri Ambience

SJANGERE

Indisk klassisk og jazz

OPPRINNELSESLAND

Norge

BASERT HVOR I NORGE

Oslo

KONTAKTINFORMASJON

vedlog.patrick@gmail.com

NETTSIDE

Klikk her