Ola Asdahl Rokkones er en saxofonist og en av Nord-Norges mest profilierte musikkere. Ola ble utdannet ved musikkkonservatoriet i Tromsø og spiller både jazz- og klassiskmusikk. Ola spiller på både store og små scener da han ønsker å komme publikumet sitt i møte og skape unike publikumsopplevelser.

Rio de Trokkones

Rio de Trokkones er en trio med over 100 års samlet musikalsk aktivitet bak seg. Repertoarmessig befinner bandet seg et sted mellom ny og gammel jazz, argentinsk tango, russisk tango, balkan, sigøynermusikk, klassiske symfonier, opera, folkemusikk, viser, støy, samt et noe obskurt repertoar av Stevie Wonder og gammeldans.

 

Pål Thorstensen – Kontrabass

Rune Larsen – Akkordeon

Ola Asdahl Rokkones – Saxofon og vokal

https://www.facebook.com/RioDeTrokkones/?hc_ref=SEARCH

Magyar Hot Club

Når det kommer til temperament, lidenskap og virtuositet, er det ikke mye annen musikk som kan måle seg med den ungarske musikken. Frontfigur i Magyar Hot Club er den ungarske fiolinisten Erika Toth, som til daglig er landsdelsmusiker i Kultur i Troms. Sammen med den elleville trioen Rio de Trokkones presenteres høydepunkter fra både tradisjonell ungarsk musikk, sigøynermusikk, og ikke minst noen av de mest sentrale klassiske musikkstykkene gjennom tidene – framført på energisk, ungarsk vis. Erika Toth har selv ungarsk bakgrunn og framfører musikken med en naturlig lidenskap, ispedd historier fra sin egen oppvekst og historier om livet og tradisjoner i Ungarn. Hennes medmusikere er Ola Asdahl Rokkones på saxofon, Rune Larsen på akkordeon og Pål Thorstensen på kontrabass. Denne alliansen tilfører forestillingen en passe dose galskap og legger til rette for en enestående opplevelse.

 

Erika Toth – fiolin, vokal

Ola Asdahl Rokkones – saxofon, vokal

Rune Larsen – akkordeon

Pål Thorstensen – kontrabass

Embed HTML not available.

Ola Rokkones

INSTRUMENTER

Saksofon

SJANGERE

Jazz, klassisk

OPPRINNELSESLAND

Norge, Europa

BASERT HVOR I NORGE

Tromsø

KONTAKTINFORMASJON

Asdhal.rokkones@gmail.com 92299861

NETTSIDE

Klikk her