Charles Mena er født i Nicaragua, og opvokst i Brooklyn, New York. Han er kjent for sine musikkprosjekter, Ras Nas, 2NH og Diaspora Africanus, og sitt samarbeid med Bugge Wesseltoft på The Organ Club. I tillegg til å være musiker, er Charles tekniker, samt har jobbet som turnemanager for en rekke norske og internasjonale band. I tillegg har han tidligere jobbet som teknisk leder på Åpent Teater i Oslo, og er nå konsulent på Øvingshotellet i Oslo. Han har også jobbet som stage-manager på mange norske festivaler: Norwegian Wood, Quart-festivalen, Mela, Notodden Blues Festival, Øyafestivalen, Hovefestivalen, Inferno festival, m.fl.

Diaspora Africanus

Dispora Africanus er en levende etterkommer av Quantum Force (QF) prosjektet, der kreativiteten og spontaniteten står i sentrum for en grenseløs musikalsk reise der ingen regler eller systemer fikk dominere, bare kunsten og friheten.

Musikken er ”testet” på publikum gjennom flere konserter og har allerede vist at både musikere og publikum elsker formen å spille på og lytte til. Konseptet er spennende, ingen konsert blir helt lik, siden artistene byttes jevnlig ut og de nye artistene tilfører sine energier og artistiske talenter.

 

Freddy Dahl – gitar/vokal

Bafana Nhlapo – perc/vokal

Sidiki Camara – perc/vokal

Gisle Johansen – sax

Tiago Mendes – bass

Kristian Wentzel – keys

Charles Mena – trommer

https://www.facebook.com/Diaspora-Africanus-284125465092545/

Charles Mena

INSTRUMENTER

Trommeslager

SJANGERE

Jazz, world

OPPRINNELSESLAND

USA, America

BASERT HVOR I NORGE

Oslo

KONTAKTINFORMASJON

cholomena@hotmail.com

NETTSIDE

Klikk her