Alejandro Gispert Navarro er bassist og musikklærer, utdannet ved det nasjonale kunstinstitutt og den nasjonale kunstskole i Havana, Cuba. Siden endt utdannelse har Alejandro jobbet som profesjonell musiker og pedagog og han har samarbeidet med et bredt utvalg musikere og band i Norge og på Cuba.

Son Clave

Paying tribute to the Traditional Cuban Music, “Son Clave” brings out again the forgotten Boleros from the 40, 50 and 60s.

Cuban Electrum (Duo Gilbert/Gispert)

På denne duoen prosjektet, Alejandro satt sammen informasjon fra elektronisk musikk og musikalitet til å jobbe som et band. Prosessen og de endelige resultatene av dette samarbeidet har langt overgått hans forventninger. Å spille med en trommis kan gi mye energi til ytelsen. Alejandro ønsket å bruke den energien, så spurte han Gilbert, som har en dyp forståelse av røttene til folkemusikk fra landet hans for å bli med. De har gjort en subtil blanding av disse elementene; Afro-cubansk musikk-elektronikk-Drums.

The Cuban Electrum Project

Ble grunnlagt i 2015 som en del av et skoleprosjekt for norske School of Music.

Vi er på en kontinuerlig søken etter indulging rytmer og lyder som kan ta deg til nye steder i tid og rom, som kombinerer cubanske smaker med jazz, elektroniske lyder, Hip hop og R & B.

https://soundcloud.com/cuban-electrum/cuban-electrum-project-away

Alejandro Gispert Navarro

INSTRUMENTER

Double bass, electric bass, electronics

SJANGERE

Pop/Rock, jazz, electronica, R&B, cuban/latin

OPPRINNELSESLAND

Cuba med afro-cubanske røtter, North America

BASERT HVOR I NORGE

Oslo

KONTAKTINFORMASJON

alejandrogispert99@gmail.com

NETTSIDE

Klikk her